donderdag 17 maart 2022

Stappenplan

 Waar gaat het heen? Hier nog een paar koude nachten en dan hebben we zeer ws de winter eindelijk gehad. In de Oekraïne lijkt het alsof de vechtende partijen concrete resulaten van de onderhandelingen afwachten. Wat Zelensky te bieden heeft is me duidelijk, maar wat zet het Kremlin daar tegenover èn gaan die zich daar ook aan houden? De nodige ervaringsdeskundigen betwijfelen dat laatste.

 Terwijl de vechtende partijen zich naar een compromis slepen, sla ik me door de laatste stuipen van de winter heen. Ik verwacht er veel van. De tuin natuurlijk maar vooral toch ook een algehele opkikker voor het vrijwel volledig ingekakte activiteitenniveau. Ik zie me natuurlijk direct van 's ochtendsvroeg tot laat in de avond spitten, ruimen, kas bouwen, schilderwerk bijwerken, tuinkamer afmaken en het gastenhuis een stevige zwiepert in de goede richting geven.
 
 Nuchter realisme is op dat soort momenten ver te zoeken. Laat ik eerst eens zien of ik überhaupt de conditie heb om een middaglang in de tuin aan de slag te zijn incl. eventueel spitwerk. Ik hoop van harte, dat het lukt om de conditie gaandeweg op te vijzelen. De omgekeerde weg van afgelopen jaar.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten