dinsdag 22 maart 2022

Slap

 Problemen met wat helaas onze nieuwste aanwinst is geworden. Ik zie ons niet een nwe baas vinden voor de ondergeschoven baal ondeugd. Leuk dier. Probleem is dat hij een steeds slechtere ipv betere beheersing van de sluitspier van zijn blaas lijkt te krijgen. Waar het een paar wkn geleden leek, dat we naar de 3 uur per piesronde zouden doorstoten, zijn we nu terug bij minder dan een uur. Daarbij meldt hij zich ook absoluut niet. Dat schiet niet op.

 In de transportbox blijft hij probleemloos de nacht droog. Dat zijn 8-9 uur. Dus waarom dat gezeik door de dag heen? Voor straf gaat hij na iedere afwatering binnenshuis in de box en blijft daar 3 uur. Wederom zonder enig probleem. Bij het vrijlaten als eerste naar buiten, piesen, om nauwelijks een uur later te moeten constateren, dat hij alweer geen zin had om de boel langer af te knijpen. Weer in de box, etc.
 
 Je zou 'm wat, maar dat helpt verder niks. Het dubbeltje moet bij hem vallen. Het is de hele, bijna hele dag en nacht in de box opgesloten zitten of die blaas beter onder controle hebben. Hij weet, dat hij fout is, als het weer eens zover is. Nu die volgende stap graag.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten