dinsdag 8 maart 2022

Tegenwerking

 Geen goeie dag vandaag. Mariana's Beetle heeft iets met de motorregeleenheid (?) en (gevolg?) een kaduke katalysator. Dat gaat weer een partij centen kosten. Minder schokkend maar daarom niet minder vervelend is, dat in de vaart van de electronica mijn oude vertrouwde email cliënt schijnbaar niet meer geaccepteerd wordt. Typisch is dat, dat je nergens aan zit, er dus niks aan mijn kant is veranderd maar de mailverzending ineens niet meer wil lukken vanweg een time-out bij het contact maken met de mail sending server.

 Na een hele berg FAQ's langs gelopen te zijn toch maar gebeld. Mijn IP geblokkeerd. Dat was de eerste suggestie. Vervolgens moest iets fout zijn in de combi inlog-password. Bullshit. Daar moet je iets voor doen, dat gaat niet vanzelf. Ik kon me nog net inhouden en maar niet gevraagd of ze aan hun kant niet hadden zitten kloten. Vier weken geleden werkte alles nog probleemloos.

 Toen duidelijks was, dat ik met Eudora werkte was het pleit beslecht. Hij zei het nog net niet, maar dat kon dus niet meer. Dat zou vast links en rechts voor problemen zorgen. Links en rechts? Volgens mij kan dat alleen problemen opleveren bij mijn hostingsservice en daar had ik de helpdesk van aan de lijn ... Het -op eigen initiatief- toekennen van een mail port, die voorheen nooit aangevinkt is geweest, bleek de/een oplossing. Voor het moment. Toch maar eens omzien naar een moderner mailprogramma. Maar wat? Geen Gmail, geen Outlook, geen Thunderbird, geen Apple iCloud. Ik heb bij een snelle scan niks gezien wat eruit sprong.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten