woensdag 2 maart 2022

Onwerkelijkheid

 6000 doden aan Russische zijde .... Waar of overdreven? Laat het de helft zijn. Allemaal, bijna allemaal mensen die hier niet om gevraagd hebben, die vaak niet weten waar ze mee bezig zijn en het liefst terug naar huis hadden gewild. De materiële schade zal inmiddels wel in de miljarden lopen. Maar dat is te herstellen al zal het jaren duren alleen al om de schade van de afgelopen dagen aan te pakken. En dan schijnt het ergste nog te moeten komen.
 
 Je zou willen, dat je Mr Putin op telepatische weg uit zou kunnen schakelen. Hier hebben ze het wel eens over het 'kwade oog' wat sommige mensen schijnen te hebben en beter niet op mens, dier of huis gericht kan worden. Paarden schijnen dan accuut dood te vallen en Mariana was een paar jaar geleden ineens doodziek, moest overgeven en was ff van de wereld. Daar zijn dan weer mensen voor die met hun tegenkrachten het kwade oog weten te keren. Had Mariana maar gewoon niet zoveel verschillende (zwaar) alcoholische drankjes in korte tijd moeten nuttigen ....

 Maar dan de betere Voodoo dus. Van die poppetjes waar je spelden in kunt/moet prikken. Het zou leuk zijn om Putin dan te prikken, als hij een publiek optreden heeft. 'Au, Проклятье, en 'm dan een spastische huppel zijwaarts zien maken. En weer. En weer. Iedere keer weer als hij onzin uitbraakt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten