maandag 7 maart 2022

Voortgevaren

 Een drukke en op het oog ingewikkelde ochtend goed doorstaan ondanks de aanwezigheid van de voorspelde sneeuw. De dierenarts kon niet weer uitgesteld en kale zomerbandjes krijgen niet spontaan over het weekeinde profiel. De reisbox in Mariana's auto proberen te zetten. Met wat gedoe lukte dat, maar was het ding niet te gebruiken. Dan heb je er dus weinig aan. Toen maar besloten zonder kennelbox, vrij in de achterbak. Wat wonderwel probleemloos is verlopen.

 D'r moest meer in Sibiu, dus gaan moest ik sowieso en om nou tweemaal op één dag heen en weer te rijden trok me niet aan. Dus blij met het feit dat Prada rustig bleef, niet op de achterbank probeerde te klauteren en vooral niet heeft zitten kotsen of zoiets. Het dier heeft bijna vier uur in de auto gezeten met een kleine onderbreking voor z'n vaccinatie.

 Zij is er niet direct een autoliefhebber van geworden. Volgens mij heeft het feit, dat ze vrij was, haar wel goed gedaan. Na het bezoek aan de dierenarts wilde ze zelfs spontaan in de achterbak springen. Wat niet bepaald makkelijk is bij een Kever.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten