maandag 21 maart 2022

Stagneren

 Prachtige dag en de laatste serieuze minwaarden nacht als we de weersvoorspellers mogen geloven. Van nu af klimt de temperatuur omhoog. Uit een dal? Laat ik aanhaken en meeliften. Mooi moment. Nwe week. Een huishouden dat weer op poten gezet moet worden. Genoeg werk waarbij het verstand thuis kan blijven. Vanmiddag misschien ook weer een poging om naar buiten te gaan èn iets te doen natuurlijk.

 Er moeten dingen van mijn bord. Het is teveel dat dwars ligt. Gisteravond liggen denken waar de omslag is geweest. Het moet ergens in 2018 zijn geweest, dat zich meer tegenvallers op mijn bordje verzamelden dan ik er weggewerkt kreeg. Het is een beetje een koe in z'n kont kijken maar qua grote lijn klopt het wel. Van 2007 tot 2018 een steeds wat steilere opgaande lijn en toen het (bijna) zover was om van het bereikte te gaan genieten, stagneerde de boel. De zg verminderde meerwaarde?

 Bouwmoe, een haperend fysiek en nog wat meer van die ongevraagde dwarsliggers. Mn de fysieke conditie en dan het gebrek daarna houden de boel op. Hoewel krant, boek en een beetje huishouden niet verkeerd zijn, is het nooit de bedoeling geweest om het daarbij te laten. Iets waar het wel naar begint uit te zien. Weer een switch?? Ik weet niet. Niet zo'n zin in.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten