vrijdag 25 maart 2022

Onderuit

 Het leek er gisteravond op, dat ik de drie uur tuinwerk ongeschonden door zou gaan komen. De nacht en vandaag heeft me beter geleerd. Weliswaar niet de kenmerkende inwendige kou. Is me in elk geval niet opgevallen. Daarvoor wel een onrustige nacht met van die dromen gevuld met eindeloos repeterende handelingen. Ditmaal had ik overal jeuk agv een atoomaanval ... Tja, de actualiteit bemoeit zich er ook mee. Krabde ik op de ene plek jeukte het direct op een andere. Om twee uur in de ochtend wakker. Alles behalve uitgeslapen. En pas tegen het ochtendgloren opnieuw in slaap gevallen. Net voor dat ik er voor de honden uit moest.

 De rest van de dag niks te missen gehad. Sinds gisteravond geen water en na elven viel ook de electriciteit uit. Bovendien maakte de wind buiten werk, mocht ik me er toe in staat hebben gezien, onmogelijk. Mooi in bed gekropen.

 Zo'n dag als vandaag is een combi van griep en een kater. Weinig stimulerend om bezig te zijn en ook absoluut geen voedingsbodem voor mooie gedachten of initiatieven. Zo weer een dag verloren. Hopelijk morgen beter.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten