dinsdag 15 maart 2022

Voortschuivend

 De zon nauwelijks gezien vandaag. Dat was een misser. Om een beetje behagelijk buiten bezig te zijn, moet je bij de huidige temperaturen òf spitten òf een zonnige middag hebben om de temperatuur net wat op te krikken. In spitten had ik geen zin. Met die voortdurende nachtvorst blijft de grond te nat. Dus maar wat anders gedaan. Echt wat anders want ergens tussen 10 en 11 hield het internet het voor gezien en dat was begin van de middag nog steeds zo.
 
 Afwas, koken, lunch, krant, honden en daar was het internet weer. De Russen? Grapje. D'r gebeurt daarachter weinig naar het schijnt. Op een live-blog dat ik constant open heb staan, is het laatste bericht 9 uur geleden. Hadden ze een vrije dag vandaag? Zijn de mensen de berichtgeving beu? Een storing? Wel gelezen dat Zelensky inziet, dat hij een NAVO-lidmaatschap wel kan vergeten. Wat krijgt hij daarvoor terug? Het is geven en nemen, toch?

 Morgen weer verder, zowel hier als daar. Kan mijn ogen maar met moeite openhouden. Wordt dat een tukkie voor de avondronde? Zou niet de eerste keer zijn.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten