woensdag 9 maart 2022

Weerzien

 Voor het eerst sinds ik weet niet meer hoeveel mndn Hornbach, Auchan en de Carrefour bezocht. Naast de supermarkten de rest van de shopping-City links laten liggen. Een LM gedronken en een  taartje gegeten op een plek waar al die tijd aardig wat geschoven is met het meubilair. Van helemaal gesloten naar leeg qua meubilair, de helft van de tafeltjes en nu ouderwets alle zitplaatsen beschikbaar. Èn geen gezeur met codes. Ook mijn hoekje was beschikbaar èn vrij.

 Tussen het bloedprikken vanochtend voor negenen en de CT-scan had ik 6 uur dood te slaan. Zoiets moet toch beter te plannen zijn. Denk niet dat het belang van de patiënt hierin wordt meegewogen. 

 Hondenvoer en knabbeldingen voor honden, pootuien en bessenstruiken. In Hornbach was het een en al herkenning. Door de Carrefour ben ik te snel gegaan om veranderingen op te merken. Dat was bij Auchan wel anders. Die hebben hun hele koel- en vriesvintrines vervangen door grootformaat koel- en vrieskasten met dubele glazen deuren. Zoals je voor frisdranken in kantines kunt tegenkomen, maar dan smaakvoller en zonder reclame. Misschien zijn die nwe blokken ook wel één geheel en geven de deuren de indruk, dat het aparte eenheden zijn. Volgens mij veel meer presentatiemogelijkheden op hetzelfde winkeloppervlakt. Was natuurlijk weer zoeken, maar de verandering kon mijn goedkeuring wegdragen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten