vrijdag 11 maart 2022

Koffiedik?

 Het is te hopen dat de beste man werkelijk een vooruitziende blik heeft. Hij heeft het over een strategisch keerpunt dat is bereikt door de Oekraïne. Geen idee waar Zelensky de tekenen vandaan haalt, ik zie ze niet. Zit er dan ook niet middenin. Wat eerder een voor- dan een nadeel zou zijn. Helaas reiken z'n paranormale kwaliteiten niet zover, dat hij een tijdsduur kan aangeven dat de gevechten nog doorgaan alvorens de Russen zijn verdreven. Het zal wel peptalk zijn.

 Ik ken het van mezelf. Als je jezelf weer in beweging wilt praten, kun je beter niet te genuanceerd aan de slag gaan. Enige overdrijving kan dan geen kwaad. En als dat niet wil lukken, dat gewoon de greep in het nekvel en/of peper in de reet. Die laatste middelen zijn volgens mij meer aan Russische zijde nodig om het gebrek aan vechtmotivatie te overrulen.
 
 Niet dat ze van mij persé moeten vechten, maar ze zijn niet die kant opgestuurd om zich zonder slag of stoot over te geven. Zo'n Lavrov met een knuppel achter een peleton onwillige militairen moet volgens mij werken. Alleen de kop van die vent al. Als je die 's ochtends als eerste ziet komt het niet meer goed met je dag.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten