dinsdag 1 maart 2022

Afstand

 Kom, het zal niet makkelijk zijn, maar laat ik proberen om een paar uur afstand te nemen van de omtwikkelingen in de Oekraïne. Het is vermoeiend èn ontmoedigend om het voortdurend te volgen. Niet dat er hier zoveel belangrijkere zaken te doen zijn. Gewoon ff die zinnen verzetten. D'r is niet veel, om niet te zeggen niks wat ik doen kan voor hen, die door Putin geterroriseerd worden. De prioriteit hou ik maar ff bij het op orde houden van mijn eigen kleine wereldje.

 Na dagen van zorgvuldig afwegen -denk ik- is gisteren aan het eind van de middag een soort communiqué van de kant van SCS verschenen in het blog van ETS2. Je zult maar aan de uitbreiding van een wegenkaart werken en die uitbreiding Rusland betreffen. Ze houden zich wijselijk op de vlakte wat de wegenkaart betreft en benadrukken hun solidariteit met Oekraïne in woord en daden. In de commentaren gaat het van 'kappen' naar 'wat heeft een spel met politiek te maken' en dit is Putin's verantwoording en niet die van het Russische volk.
 
 Geen uitbreiding (DLC) in ETS2 gezien waar zoveel commentaren onder stonden als onder dit statement van de maker van het spel. Ik snap de negatieve reacties maar het slaat natuurlijk nergens op. Consequentie zal wel zijn, dat de uitbreiding 'Heart of Russia' wat langer op zich zal laten wachten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten