woensdag 27 augustus 2014

Zucht!

 Kleurpotloden en afwasmachine-afvoeraansluiting. Lijkt wel Duits met hun Eisenbahnknotenpunkthin-und herschieber. Maar dat is het schamele resultaat van bijna twee weken aanwezigheid. In feite is nauwelijks iets gebeurd. Ok, de buitenmuren zijn zover, dat aan schilderwerk gedacht zou kunnen worden. Alleen de kleurencombi is nog niet duidelijk. Iets met groen en geel maar hoe groen of geel en wat waar, is ook na allerlei ingekleurde plaatjes nog niet duidelijk. Moeilijk als mensen dingen alleen maar kunnen inschatten als het eindresultaat er (bijna) ligt.

 Het aanleggen van gas, water en afvoer is doorgeschoven naar de volgende keer. Het keukenblad is gebracht, maar moet passend gemaakt worden. Bovendien is naar mijn idee een fout gemaakt met de voorgezaagde montageplekken. Het wordt teruggekoppeld. Afwachten, dus, en ook dat naar de volgende keer.

 Het komt meer en meer neer op de details. En details aan het inzicht van derden overlaten, terwijl jij het bent die aansluitend met dagelijkse regelmaat tegen het eindresultaat mag aankijken, is niet iets waar ik enthousiast van word. Kortom tijd om het bijltje over te nemen of op z'n minst permanent hier aanwezig te zijn. Allez, kom op met die koper!!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten