donderdag 14 augustus 2014

Weekend

 Voorlopig mijn neus vol van het gras. Tijd voor een aantal grasloze dagen. Komt goed uit. Om niet te zeggen dat de planning is gehaald. Net, maar toch, dank een dagje doordouwen. Nu niks achterover leunen, maar de rest van de tijd efficiënt en effectief gebruiken. Tijd genoeg maar nauwelijks voor verspilling. Ruimen, afwassen, administratie, etc., de hele riedel geschakel-inleidende handelingen en nog enige extra's. Altijd weer iets extra's. Ik hou wel van wat extra's, maar dan liever op andere momenten. En andere extra's.

 Een warm bad zou nu zoiets extra's kunnen zijn. Maar dan wel eentje waar ik in pas en de benen niet verplicht over de rand hangen. Heerlijke dampen. Stevig zweten. En aansluitend vaardige handen. Is het niet voor mezelf dan is mijn rug wel in voor een potje massage. Direct lekker op bed en aan mij heb je geen kind meer. Bij vertrek de deur graag achter je dichttrekken zonder dat de katten binnen of de honden buiten zijn.

 En dan na een uur of wat wakker worden, jezelf omdraaien en de wereld simpelweg vergeten. Dan kan ik morgen dus de hele dag van hot naar haar rennen om geregeld te krijgen, wat nog geregeld moet worden. Nee, dus. Ander keertje, graag. Ik hou me aanbevolen. En anders mijn rug wel.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten