zondag 31 augustus 2014

Wereldvreemd

 Weer een dombo, die de financiële realiteit uit het oog verloren is .... en dan nog met allerlei speciale wensen aan komen kakken ook. Dat mensen rare wezens zijn, zal ik niet weer herhalen. Maar wil de mensheid dan misschen ophouden met deuren opentrappen, die allang scheef in de schanieren hangen van het getrap? Dank je wel.

 Het verbaast me inmiddels, dat nog niemand van de zogenaamd serieus geïnteresseerden voor deze plek op het idee is gekomen om te vragen, wat ik denk te betalen, als hij/zij zo goed is om het paradijsje van me over te nemen. En of ik ook even alle badkamers van gouden kranen wil voorzien, de klanten netjes in de rij wil zetten en het werk voor de eerste tien jaar op me nemen. Bij de crises is behalve een hoop geld ook een flinke dosis gezond verstand verloren gegaan, volgens mij.

 Het zal het gebrek aan koffie zijn, dat me parten speelt bij het zoeken naar begrip voor dit soort van de werkelijkheid losgeslagen elementen. Gisteren al geen beste dag gehad en mijn water ontbeert ook het enthousiasme voor de dag van vandaag. Kortom genoeg met mezelf te stellen. Willen de wereldvreemde grapjurken mijn deur voorlopig ff overslaan? Val de Here lastig. Het is tenslotte zijn dag. Scheelt mij een hoop overbodige energie en ongewenste ergernis.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten