zondag 24 augustus 2014

Afterparty

 Begonnen om 19:30, na de zegen van een priester stortte iedereen zich op het bord met het aperitief, had ik het na vieren wel gezien. Op dat moment was zeker nog de helft van de oorspronkelijk kleine 300 mensen aanwezig en speelde de muziek onvermoeid live verder. De aanvoer van voedsel was na de bruidstaart weliswaar gestopt en niet De reden van vertrek. De drankvoorziening ging gewoon door, waarbij de voorkeur nauwelijks op fris viel. De voorspelbaarheid van de resterende uren tot voorbij het ochtendgloren hoefde ik verder niet bevestigd te zien.

 De eerste mannen begonnen verdacht opmerkzaam te bewegen bij het opstaan van de tafel. Het merendeel hield het peil echter uit het rood met een regelmatige danssessie. Op de drempel van het restaurant annex feestzaal nog ff geaarzeld. Het plensde behoorlijk. Het idee om binnen tien minuten in zoiets als een bed te liggen, nam de regen voor lief.

 Was het vandaag geen zondag geweest, zou het er wel een zijn geworden. Ontbijt op bed was leuk geweest. Nee, geen champagne deze keer. Koffie was noodzakelijk.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten