zaterdag 9 augustus 2014

Okselfris.

 Aangezien de ervaring heeft geleerd, dat voor twaalven weinig in de stad valt te beleven, alle tijd genomen om de ogen te openen en het lijf te verfrissen. Als zo vaak was ook hier de douche weer het probleem. Kranen met hendels zijn misschien vormgevingstechnisch een aardigheidje, maar als de hendels elkaar in de weg zitten kan dat gevolgen hebben voor de watertoevoer. Hetgeen het geval was. Ander foutje was, dat je de hendel van het warme water vanwege de hefboomwerking simpelweg met kop en al losschroefde, als je de kraan dichtdraaide ..... Deze had ik nog niet gehad. Volgende keer mijn gereedsschapkist en sortering rubbertjes niet vergeten.

 Ontbijt is altijd rijkelijk en zeer gevarieerd, zeker voor iemand die eigenlijk alleen koffie drinkt 's morgens. Maar welk een vreugde .... ergens in de afgelopen maanden hebben ze een profesionele nespresso-machine gekocht. Een beetje zunnig maar geen warmgehouden koffie meer uit zo'n 10 liter geval. Nu de ontbijtzaal nog in omvang verdubbelen en ook het ontbijt past bij het aantal sterren.

 Net na twaalven begonnen aan een tocht door de stad. Mezelf niet direct de winkels aangedaan en daarvoor een route langs de Garonne en een stel kerken genomen. Nog nooit van mijn leven zoveel kerken van binnen gezien als de afgelopen twee jaar. En overal kaarsjes branden .... Nooit gevraagd met welke intentie, maar de verkoop kan het niet zijn.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten