vrijdag 15 augustus 2014

Verslaving

 Oeps .... 15 augustus. Kan er maar niet aan wennen, dat Frankrijk meer niks doet dan werkt. Zoveelste vrije dag. Ik had het inmiddels moeten weten, maar weer vergeten. Op zich niks mis mee. Had me alleen bedacht om vandaag mijn medicatie te laten verlengen en ook meneer de doktor zit op zijn vrije gat.

 Even zoiets als een neiging tot paniek. Komende weken niet aanwezig. Weekenddienst activeren? Waar kan ik die vinden? Pillen tellen? Ik kan best af en toe zonder. Gebeurd ook nu, al is het zelden, dat ik iets vergeet qua slikken. Pillen kunnen ook doormidden en dan ga je al helemaal niet zo makkelijk dood. Dat verwacht ik nieteens, als ik nu compleet stop met de medicijnen. Maar ja onbedoeld vergeten is anders dan bewust achterwege laten.

 Dan ineens het besef dat van de meeste medicijnen en zeker de twee die werkelijk enigszins zinvol zijn er nog vanalles extra op de plank ligt vanwege wisselingen in de dosis of zoiets doms als 28 ipv 30 pillen per doos per maand bij het ene medicijn, waardoor er van de rest steeds zes per 3 maanden verlengtijd overblijven. Bijna een maand per jaar overschot, dus.

 Ok. Pfffffff. De Fransen hun geluier en ik geen problemen. Hoef ik daar niet mee bezig te zijn, als ik binnenkort weer in het vliegtuig stap. Wat zal ik rustig en ontspannen zijn ...

Geen opmerkingen:

Een reactie posten