dinsdag 28 september 2021

Wachttijden

 Mooi wel nachtwerk dus. Als ik zoiets bedenk, kan ik blijkbaar beter van het tegendeel uitgaan. Om half twee vannacht was duidelijk dat Mariana opgenomen werd. Half twee. Dat zijn 12,5 uur na haar moeizame tocht naar de Eerste Hulp in Agnita. Dat niet alles direct kan, snap ik ook wel, maar een half etmaal om obv een paar foto's en een CT-scan tot een conclusie te komen, zou ik 'van de pot gerukt' willen noemen.

 Na negenen had ik het idee, dat de procedure snel afgewerkt zou zijn en ben alvast naar Sibiu gereden. Dat was een verkeerde gok. Gekkie reed dus vannacht na half twee huiswaarts. Lekker rustig op de weg. Een verdwaalde auto en een overstekende vos, meer leven ben ik niet tegen gekomen.

 Waarom de hele tijd alles in het midden laten. Rond eleven hadden ze toch al kunnen besluiten, dat Mariana beter een nacht kon overblijven. Nu krijg je hetzelfde getreineer bij de duur van haar verblijf. Eén keer per dag passeert een arts en verder krijgt ze eenmaal een zak pijnstillend kalmeringsmiddel toegediend. Ze kreeg niet eens ontbijt vanochtend.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten