zaterdag 18 september 2021

Slap

 Pissig. Een nachtje slapen heeft daar weinig verandering in gebracht. Kom je vrijdagmiddag thuis, overvallen je de symptomen waar dit hele gedoe om begonnen is. Denk ik, misschien handig om dat ff te laten weten. Ipv 'Gut, wat vervelend', 'Misschien een laatste stuip', en meer van dat soort medeleven, kreeg ik als antwoord: Zoek een andere arts en als je je ziek voelt, ga naar de eerste hulp ....

 Met zoiets heb ik maandagochtend een afspraak om het hoe en waarom en de resultaten van de onderzoeken toegelicht te krijgen. Weet niet, volgens mij heeft ze het verkeerde beroep gekozen. Hondentrainer zou beter passen, al is de vrg of ze daar niet ook qua geduld tekort schiet. En die uitleg op maandag kun je schudden. Zo'n instelling nodigt niet uit tot het stellen van vrgn.

 De antwoorden die ze heeft gegeven (WA) op mijn vrg of ze op deze manier niet haar verantwoordelijkheid probeert te ontlopen, laat ik ff zitten tot zondagavond. Kan me er weinig positiefs bij voorstellen en heb geen zin om me mijn weekeinde te bederven.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten