zondag 12 september 2021

Versaaien

 We zijn er nog niet en geen idee wanneer dat wel het geval zal zijn. Ondertussen zakt de vanzelfsprekendheid van het bloggen langzaam maar zeker weg. Onbedoeld bijkomende schade? Het zal moeten blijken. Momenteel is het zo, dat ik behalve een beetje zin maken me ook afvraag wat de moeite van het vastleggen waard is. Soms is afstand prettig in dit geval werkt het contraproductief.

 Geen zin om in een voortgangsverslag terecht te komen. De vrg is überhaupt of van voortgang sprake is. Daarnaast gebeurt er niet zoveel. Had wat dat betreft bijna net zo goed intern kunnen blijven en me het op en neer rijden besparen. In eigen huis en omgeving niksen is toch altijd beter dan dat buiten de deur te moeten doen, als het niet in vakantiesferen onder een parasol met bijbehorende parafernalia gebeurt. 'Niksdoen' blijkt thuis bovendien een rekbaar begrip waar het in een ziekenhuisomgeving eerder absoluut zou zijn.

 Kortom we stappen morgenochtend weer in de auto voor een behandeling van hooguit 20 minuten. Dan hebben we het weer gehad voor die dag en horen of dinsdag er ook nog bij getrokken gaat worden. Het zal een stuk drukker zijn dan in het weekeind en wie weet controleren ze ineens ook weer op corona....

Geen opmerkingen:

Een reactie posten