woensdag 22 september 2021

Omgegooid

 Hoe een dag anders kan lopen. Geen zin om de koude, regenachtige dag thuis rond te hangen. Vaatwasser gevuld, aangezet en stadwaarts getogen. Dierenvoeders moesten aangeschaft en nog wat andere mogelijkheden op de diverse boodschappenlijstjes. En natuurlijk een lunch buiten de deur. Sibiu zit niet in de gevarenzone, dus we konden zonder rare passen of testbewijzen naar een restaurant.

 Bij Hornbach en de ernaast verschenen Kaufland supermarkt verrijst iets van een winkelcentrum. Het tweede dat er in Sibiu bij komt in korte tijd. Dat het dat ging worden was al de inschatting en is nu duidelijk vanwege de reclameborden, die op de gevel verschijnen. Benieuwd welke zaken zich er allemaal gaan vestigen. De gigantische Kaufland kan ondanks zijn uitgebreide aanbod niet de beide hyper-supers uit de shopping-City compleet vervangen. Da's eigenlijk best wel jammer. Zo blijf je toch van de ene kant van de stad naar de andere rijden.

 In het tot shopping-City gebombardeerde oudste winkelcentrum komen we behalve bij de supers ook in de sportzaak Decathlon, in Carturesti een boekenzaak, drinken er koffie, kopen af en toe een kledingstuk en dan heb je het ook gehad. O ja, de kledingreiniging nog. De rest is meer om te kijken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten