woensdag 8 september 2021

In- en uitleiding

 Het staat anders op als je persé vroeg je nest uit moet. Je slaapt minder diep en daardoor gaan je ogen makkelijker open in de ochtend. Bovendien is er geen discussie met jezelf over de zin van het verlaten van het bed, of de honden nog kunnen wachten of niet, je heb gewoon een afspraak en moet eruit. Wordt dat een dagelijkse routine, is het ongetwijfeld een ander verhaal. Voor vandaag gaat de vlieger op. Morgen nog een slag eerder. Dan weer ff rust.

 Vandaag de inleiding met een Covid-test. Weer een hoop kilometers voor een paar minuten werk. Het is schijnbaar ineens niet meer voldoende om een papiertje in te vullen, dat je vanalles niet hebt gedaan in de afgelopen 2 weken. Het zij zo. Hoop dat ze mijn hersenen ontzien, die wil ik nog een paar jaar gebruiken.

 Vanmiddag de vlierbessenjus afmaken, dwz met suiker op smaak maken, pasteuriseren en in de flessen doen. Zijn we daar weer voor een jaar vanaf. Of het allemaal zoveel zin maakt qua vitaminenbom, waag ik eerlijk gezegd te betwijfelen, maar onderschat het psychosomatisch aspect niet, de placebo. Overtuiging is minstens zo belangrijk als de feiten en overtuigd is Mariana helemaal.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten