dinsdag 21 september 2021

Vulling

 Aha, de avonden willen weer extra aandacht, doen niet mee in de 'automatisch' opleving van de dagen. Het waren al en blijven zorgenkindjes. Het boek, waarin ik bezig ben, boeit niet echt. Dat zal zeker meespelen. De keuze was een risico. Er valt alleen mezelf wat te verwijten. Vooralsnog stoot het me niet af. Het is erg van deze tijd. Veel 'woke', 'diversity', black live, gendergedoe en sociale media. En het schijnt humoristisch te zijn, wat me toe nog toe ontgaan is.
 
 De krant wordt met de dag een aantrekkelijker alternatief om een deel van de avond mee door te komen. En dat terwijl ik serieus overweeg om het abonnement op te zeggen. Ook na ruim anderhalf jaar drukt Covid zo'n stempel op de inhoud, dat ik nu al een paar keer niet verder gekomen ben dan doorbladeren. Duur oud papier. We maken er mensen mee blij en gebruiken het zelf ook, maar dat moet anders kunnen.

 Ook de truck schuift af en toe aan, maar zeer mondjesmaat. Het banksaldo spuit niet meer als een raket in nauwelijks voorstelbare valutaire hoogten. Het halve miljard is al mndn in zicht maar komt nauwelijks dichterbij. Als ik niet rij, doet de rest van de groep het ook niet. Geen rijden, geen opbrengst. Simpel.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten