dinsdag 7 september 2021

Onduidelijkheden

 Het is al weinig en het zal de komende dagen niet meer worden. Tijd voor mezelf, zal ik maar zeggen. Vandaag verder gepield met het ontstelen van de vlierbessen en tussendoor de man van de barvrouw onder de grond bevorderd. Volgens mij de drukste begrafenis, die ik tot op heden in het dorp heb mogen meemaken. De stoet was imposant. Blijkbaar ben ik de enige met slechte ervaringen met die man. Hoewel ... ik was wel op de begrafenis. Dat kan natuurlijk ook voor anderen gelden. Respect voor de doden.

 Man was overleden aan een bloedvergiftiging. Op zich zei me dat niets. Dus ff gegoogled en toen werd ik bepaald niet vrolijk. Weer een mogelijkheid erbij bij alle reeds bestaande onduidelijkheid. Leuke, maar niet heus, was, dat ik vandaag een bericht kreeg van de arts, die zo nodig alles afkapte, omdat ze onaangekondigd op vakantie ging of was.

 Ik kan haar vrijdag treffen voor de info, waar ik anderhalve week geleden om gevraagd heb. Aardigheidje is, dat dat na de door haar zonder fatsoenlijke uitleg ingeleide onderzoeksverplichtingen is. Maar eens vrgn of ze die uitslagen dan ook heeft, anders slaat nog meer nergens als dat het nu al doet.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten