woensdag 20 juli 2022

Zomers

Een graaf- en schepdag. Zien of de pas op de plaats van gisteren de batterij voldoende heeft opgeladen. Vooralsnog geen protesten vanuit mijn fysieke zelf. De motivatie laat te wensen over, maar dat is de ochtend eigen. De honden liggen tevreden verdeeld over huis en binnenplaats. Ieder zijn/haar eigen stek. Met het aangename weer van de afgelopen dagen zoeken ze in de loop van de dag de donkere, koele plekken op.

 Het is erg aangenaam weer. Temperaturen 30+. Snap niet waar men ineens over loopt te klagen, als het een paar graden meer is. Dat is toch wel vaker het geval geweest en nooit langer dan een paar dagen. Ook nu niet. En die bosbranden. Ach, dat is ook niks nieuws onder de zon. Mn in Portugal kennen ze daar wat van.

 Je moet vooral je huis volstouwen met airco's. Zo wen je nooit aan een paar graden meer. De mens leeft gemiddeld genomen al te warm in de winter en straks te koel in de zomer. Het is problemen maken waar ze niet zijn. Gewoon aanpassen. Eerder op en niet gaan hout hakken in de middagzon.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten