woensdag 27 juli 2022

Gebreken

 Tijd tekort. Energie tekort. Motivatie tekort. Is er iets waar geen tekort aan bestaat? O ja, aan dingen die gedaan moeten worden. Zes uur op en het is zometeen weer half tien, voordat de spade in de grond gaat. In feite een paar uur te laat. De honden en de koffie maar overslaan dan? Niet het meest aansprekende idee. De koffie is tegen die tijd z'n aantrekkingskracht verloren en afgepeigerd als ik zal zijn, kunnen de honden het uitlaten op hun buik schrijven.

 Misschien is het een idee om een stoel in de schaduw van de wilg aan het eind van de tuin te zetten om zo af en toe bij te kunnen komen zonder daarvoor helemaal retour de binnenplaats te moeten. Eenmaal terug op het honk ziet de motivatie het meestal helemaal niet meer zien zitten. Het zijn maar een tig-tal tientallen meters maar het verandert de wereld compleet.

 Gisteren zitten tellen hoeveel uur ik feitelijk aan de slag ben geweest en ik kwam op 1-2,5 uur per dagdeel met een extra dagdeel op het eind van de middag en het begin van de avond. Het totaal was het gisteren een uur of 8 op een totaal van 16 uur. Krap an een werkdag met het bed op de werkplek. Gelukkig voelt het steeds weer wat fitter ..... voor zolang het duurt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten