donderdag 14 juli 2022

Ontmannen

 Ukkie heeft onvrijwillig afstand gedaan van zijn ballen. Heb een tijdje getwijfeld, maar de heisa in acht genomen, die Bobby d'r van kan maken als weer een keertje een loopse teef in de buurt is, heeft de doorslag gegeven. Sammy was ook gecastreerd en nooit gemerkt, dat dat op de een of andere manier nadelig is geweest. Die ging er zelfs nog overheen bij Katrien, toen die nog niet behandeld was en Sammy gek maakte met haar loopsheid. De dierenartsen wilden het niet geloven.

 Voor elven ingeleverd. Ze zouden me bellen. Na 2,5 uur maar 'ns gaan kijken hoe het met het beestje was. Lang en breed behandeld, klaar en al een tijd bij kennis. Ja, aan bellen waren ze nog niet toe gekomen ....

 Zelf de tijd gedood met wat boodschappen doen. Consequentie was, dat ik de auto niet uren ergens in de zon kon laten staan. Geen terrasbezoek kortom maar een schaduwplek opgezocht en vanuit de auto mensen bekeken. D'r was een oudere dame bij met een T-shirt met opschrift 'Flower Girls', die wel acht keer voorbij is gekomen. Verder alle soorten, maten, leeftijden en geestelijke vermogens voorbij zien komen.
 
 Veel jonge moeders die vrijwel standaard veel te dik waren. Is dat dank de onzin, dat ze tijdens hun zwangerschap voor twee moeten eten? Ooit een collega van Mariana in minder dan een jaar uit zien dijen tot 3, misschien wel vier keer het oorspronkelijk formaat. Tja, dat was nou eenmaal zo, als je een kind kreeg, was haar verklaring.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten