zaterdag 29 januari 2022

Wiebelig

 Gaat het naar links? Of gaat het naar rechts? Naar beneden? Of naar boven? Mijn voorzichtige optimisme mbt Ukkie's gezondheidstoestand maar ff in de koelkast gezet. Hij heeft van die momenten, dat je denkt "Ha, die gaat er op vooruit" om vervolgens weer uren voor lijk te liggen. Het kan kortom nog steeds ongewenste kanten op.

 Trek heeft hij voor geen meter. Hij zit wel af en toe aan het water. Beter iets dan niets. Nu ligt hij in de tuinkamer. Hij wisselt af en toe van plek. Probeer ondanks de onduidelijkheden weer iets van blaasdiscipline op te bouwen. Ik ben voor het moment door mijn oude, gelezen kranten heen. Allemaal nat gezeken of gescheten. Het verschil daartussen is op het moment niet zo groot. Het is mn de kleur die verschilt.

 Morgen geen dierenarts. Schijnbaar is de situatie niet urgent genoeg om er de zondagsrust aan op te offeren. Ik moet het diertje iets met een spuit in de mond toedienen en daarna zien we maandag weer. Het is een dure straathond geworden. Hopelijk betaal ik dat allemaal niet om straks alsnog een kuil te moeten graven.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten