maandag 17 januari 2022

Leergebrek

 Het is weer wit buiten. Nog geen centimeters dikke laag, maar gezien de temperatuur gaat niks aan smelten verloren. De hoeveelheid zal geen vaart lopen, als het bij de miezer-sneeuw van het moment blijft. De honden zullen blij zijn morgenochtend. In elk geval twee van de drie dames incl. Ukkie. Of dat de naam gaat worden voor de pup? Lijkt me niet. Om de een of andere reden heb ik Otto in mijn mijn hoofd. 
 
 Prada vandaag aan de lijn gehouden en dat was ik meer dagen van plan. Zien of ik dat morgenochtend volhoud. De dame heeft me de afgelopen twee dagen tot aan het eind van de middag laten wachten alvorens terug te keren van de ochtendronde. Niet dat ze dan de hort op is en de verte opzoekt. Nee, ze staat het merendeel van de tijd gewoon voor de poort, die gesloten is om de andere honden hun vrijheid op de binnenplaats te gunnen, zo daar behoefte aan bestaat.

 Staat ze niet overduidelijk gedwee te wachten om binnen gelaten te worden, kun je er gif op innemen, dat ze zich omdraait en richting het achterliggende veld loopt, voordat ik bij de poort ben. Eenmaal is dat te doen. Na de tigste keer wordt het vervelend. De kans dat Prada een link legt tussen het wegblijven en de het aangelijnd zijn vanochtend, terwijl de rest vrij was, waag ik te betwijfelen. Het is meer voor mijn eigen gevoel.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten