vrijdag 21 januari 2022

'Regen'

 Moeilijk voorstelbaar, maar de feiten spreken voor zich. Het laatste wat ik uit de Evernote-wolk heb overgeheveld naar offline is 01-07-2019 geweest: "Lange dag. Veel bezig. Leeg hoofd. Pech voor het blog." Sindsdien is de wolk opgeblazen tot een omvang van 1580 opmerkingen. Vnl. bestaand uit opmerkingen, constateringen en overpeinzingen aan het eind van de dag.
 
 Lang geaarzeld, lang voor me uit geschoven. Zien wat ik in de afgelopen 3 jaar allemaal heb meegemaakt, doorstaan, ondergaan, etc. 

 Moeders leeft nog. Zelf net terug na een korte rondrit door ZuidWest Roemenië ipv de door eigen schuld misgelopen trip naar St. Petersburg. Blijkbaar druk aan de slag. Toen wel. En mijn vaste begeleider natuurlijk ...

 "Na de al dagen gestaag dalende stemming mag het niet verwonderen, dat ik weer bijna fulltime met dood en doodgaan bezig ben. Toch blijft het wonderlijk, dat ik zo ongeveer rotsvast ervan overtuigd kan zijn, dat een nacht als die van nu mijn laatste zal zijn ... Laat ik hopen, dat ik het mis heb."

Geen opmerkingen:

Een reactie posten