zondag 30 januari 2022

Uitloop?

 De sneeuw is vannacht weer aangevuld. Mag per saldo geen naam hebben maar de gaten, die de afgelopen twee dagen in de witte deken zijn gevallen, zijn weer gewit. Het is overdag niet meer koud genoeg om dit nog lang vol te houden. Het lopen is 's ochtends een en al gekraak om in de loop van de dag iets zuigerigs te krijgen.
 
 Nog ff en het tuingereedschap kan uit het vet, ware het niet, dat ik ze daar helemaal niet in gezet heb. Als de sneeuw verdwenen is, krijgen we zicht op de toestand van de tuin in aanloop naar seizoen 2022. Enkele redelijk onderhouden percelen en ook een paar percelen die voor de winter bijna alweer verloren waren aan het onkruid. En de kas natuurlijk, die nog lang geen kas is.

 Ik bedacht me gisteren dat het misschien de beste benadering is om nergens vanuit te gaan. Zo negatief als vorig jaar lijkt niet waarschijnlijk. Maar vooral ook geen strevens, die ws niet gehaald gaan worden. Geen lat die net buiten handbereik ligt. Gewoon geen lat voor de afwisseling. Alles is meegenomen, niet alleen de extra's. Benieuwd of ik tot een dergelijk instelling in staat ben.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten