zondag 16 januari 2022

Behelpen

 Het ging net weer beetje, Krijg je een kink in de kabel voor je kiezen. Het kost een hoop energie om de hele tijd geen aandacht te besteden aan hoe beroerd je je voelt. Vanmiddag maar in bed gekropen. Slapend gaat de tijd makkelijker voorbij, zou je denken. Klopte deels ook wel, maar anderzijds de hele tijd moeilijk te omschrijven rare gevoelens in mijn lijf. De ene keer leek ik te zweven, de andere keer met de vingers aan de zwakstroom, dan leek alles er mee op te houden om even later hakkelend weer op gang te komen. Kortom zo rustgevend was dat verblijf in bed weer niet.
 
 Snoepie had de kans gezien om de slaapkamer in te glippen en hield me gezelschap, zolang ik hem kroelde. Hield ik daarmee op -slapen- ging hij een meter verderop liggen om direct weer naar mij toe te komen als ik bewoog. Itt Sissi, die naast mij en/of tussen ons in ligt, als ze weer een keertje de slaapkamer in geslopen is, ligt Snoepie het liefst bijna op mijn gezicht. Weinig praktisch.

 Na vier uur bedrust zou je verwachten, dat je blakend van energie de avond in gaat. Nou, de enige activiteit, waar ik naar verlang, is slapen. Weliswaar minder beroerd maar nog steeds moe.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten