maandag 3 januari 2022

Ondernemen

 Mijn digitale transportonderneming heeft in de laatste paar weken, na de mijlpaal van een half miljard, de bankrekening verder gespekt met 55 miljoen euro. Nwe vrachtwagens heb ik niet nodig voorlopig. Aan meer garages geen behoefte. Dan komt alleen nog meer geld binnen. Ik kan de trucks in een ander kleurtje laten spuiten, maar qua uitgave zet dat geen zoden aan de dijk. Bovendien is zoiets als een bedrijfslogo, daar zou ik nog wel 'ns over na willen denken, niet mogelijk. Kortom op naar de geldpakhuizen à la Dagobert Duck. Geen idee hoe het zwemt in digitale munten en flappen.
 
 Het is natuurlijk niet alleen mijn verdienste. We zijn met z'n negentigen. Maar als ik niks doen cq niet inlog, dan vreet de rest ook niks uit. Dus eigenlijk doe ik het wel allemaal. Ik hou de meute in beweging door ingelogd te zijn. Niet door te rijden. Dat is niet nodig, maar ik doe het wel, als ik me in die wereld begeef.
 
 Inmiddels beslaat het door mij gereden deel van de kaart 82%. Volgens mij iets meer dan toen het Iberische schiereiland erbij kwam en de boel tot 66% verwaterde. Ik heb het nb teruggezocht maar verder dan ruim 80% kom ik niet. Dat zou 80,xx kunnen zijn maar ook 81, 82 of zoiets. Nu is het exact 82,11, dank een hoop bedrijfsterreinen, tankstations, klaverbladen, etc. etc. die ik al rijdende probeer mee te pikken. Onbereden wegen zijn er niet zoveel meer en zo ja, dan zijn het doodlopers met een bedrijfsterrein aan het eind. Niet echt handig in het 'meepikken'.

 Zien hoever ik kom voordat het volgende deel van Europa aan de kaart wordt toegevoegd. We, de spelers, worden al mndn lekker gemaakt met brokken van de volgende uitbreiding, nl het Europese deel van Rusland. Ergens de komende mndn schijnt dat er aan te komen. Van mij mogen ze vervolgens de balkan bij de hoorns vatten. Ik wil wel met mijn truck naar Korcula.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten