dinsdag 18 januari 2022

Vullen

 Het is wit. Veel meer dan het gisteravond als was, is het niet geworden. Straks de zooi enigszins aan de kant schuiven. In zoverre dat nog zin heeft cq gaat nadat de honden er al overheen zijn gewalst. Op naar wat voor mijn gevoel weer een redelijk normale dag gaat worden. 's Nacht nog wel de bekende naweeën. Had het dus niet mis een paar dagen terug.

 Nog geen voornemens voor vandaag. Geen verplichtingen. Het is aan de dag om er wat van te maken. Zelf denk ik, dat langzaam aan het moment komt, dat de tomatenplantjes verspeend of eigenlijk gewoon verpot moet worden. Als eerste de zak met potgrond naar binnen leggen zodat ie op temperatuur kan komen. Oa ontdooien zou niet gek zijn.

 22 potjes. Het gaat allemaal net passen in de broeibak. Alsof ik het erom gedaan heb, wat absoluut niet het geval is. Het hele verschil met vorig jaar blijft me verbazen. De forse plantjes van nu tegen de verpieterde exemplaren van een jaar geleden. Voor mijn gevoel heb ik de dingen niet zoveel anders gedaan als een jaar geleden. Maar soit, vooralsnog niks te klagen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten