vrijdag 28 januari 2022

Aarzelend

 Ukkie doet het beter dan verwacht. Of hij echt vooruit gaat is deels een kwestie van willen zien natuurlijk. Maar ik kan volgens mij wel stellen, dat hij er niet verder op achteruit is gegaan. Hoop? Daar is het nog te vroeg voor. Daar durf ik nog niet aan. Misschien kan het niet meer alle kanten op, maar de kans op de verkeerde kant is nog steeds aanwezig.

 Hij is ietsje actiever. Gisteren mocht hij weer drinken. Vandaag misschien weer aan het voer. Mocht hij willen. Dan komt de finish aan de goede kant langzaam maar zeker in zicht. Dan mag de vlag uit. Dat zou de derde pup zijn, die het taaie virus weet te verslaan. Maar nu loop ik te hard van stapel. Voorlopig blijft het afwachten.
 
 Vanmiddag, na de begrafenis, weer naar de dierenarts in Sibiu. Wanneer wil één van de drie dierenartsen in Agnita een kliniek openen ipv alles vanuit de auto te doen. Niet genoeg kleine huisdieren in Agnita of is het een kwestie van mentaliteit bij de dierenbezitters? Men maakt zich hier mn druk om varkens, koeien, paarden, geiten en schapen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten