maandag 24 januari 2022

Herhaling?

 Februari, maart en april 2020 offline gehaald. Het aantal items in de wolk is gedaald naar net beneden de 1000. Dat is goed. Het beeld wat uit de aantekeningen opdoemde was weinig vrolijk makend. Wat een geworstel met mijn fysiek. Wat een op en neer gaande toestand. Wat een verlies aan nuttig besteedbare tijd. Is dat een hint voor de komende mndn? Mag hopen van niet.

 Twee jaar geleden eind februari - begin maart al aan de slag in de tuin. Als ik het weer van vandaag bekijk is dat moeilijk voor te stellen. Om 21:00 was het al -15º C. Die -20 gaan we vannacht met gemak passeren. Maar het kan. De vooruitzichten reiken voorlopig tot ergens begin februari en daar blijft het kwik ruim onder de nul, maar niet meer in dubbele cijfers.

 De snelle omslag van winter naar voorjaar heeft me al meermaals verbaasd. Ik sta er dit jaar ook voor open. Graag zelfs. Droog. Zonnig. Met een aangename werktemperatuur èn geen gezeur van de kant van mijn lijf. Spinazie, uien, tuinbonen en opschonen. Heb er bijna zin in.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten