donderdag 6 januari 2022

Afglijden?

 'Niets' is overdreven, maar veel meer heb ik vandaag niet gedaan. En niets betekent dan voornamelijk voor het Pc-scherm hangen en een paar uur slapen. Die moeheid bevalt me helemaal niks. Het kan toch echt niet aan het glas wijn bij de lunch liggen, maar het is alweer dagen, dat ik in de loop van de middag mijn ogen maar met moeite open kan houden.
 
 Het moet haast wel weer iets met het lijf zijn. Het heeft in de laatste weken beter aangevoeld dan op dit moment. Helaas zitten er niet overal lampjes die groen zijn als alles in orde is, oranje als het al eens beter is geweest en rood als het gewoon verkeerd zit. Leuk dan zo'n advies om me tussen de controles in het ziekenhuis indien nodig aan de huisarts te wenden. Wat is 'indien nodig'? Met vage klanten? Bij de mijne? Dat wordt gewoon blind schieten met dito resultaten. Vage klachten zouden net eerder bij een specialist terecht moeten komen. 

 Misschien toch het internet afstruinen naar uitgebreidere info. Het voornemen was er. De noodzaak helder. Toch schuif je zoiets ff aan de kant en vergeet langzaam aan, dat je daar iets mee wilde, moest zelfs.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten