zaterdag 22 januari 2022

Aanloop?

 Gisteravond de mnd juli 2019 uit de wolk getrokken. Energieker dan de versie van 2021, maar verder waren alle ingrediënten van het afgelopen jaar al aanwezig. Ws kan ik de sporen verder terug vervolgen, als ik daar de moeite voor zou willen doen. Doe ik niet. Het voelt voor het moment niet al te slecht aan, al was gisteren niet de beste dag. De afgelopen nacht kon er trouwens ook wat van. Een lichaam is tot het afgeven van vreemde gewaarwordingen in staat, waarbij je je dan iedere keer mag afvragen, wat je daar nou weer mee aan moet.

 Ik heb zin in een goed tuinjaar en hoop dat mijn lijf niet voortdurend in de contramine ligt. De voortvarendheid waarmee de tomatenplanten groeien stimuleert het enthousiasme. Nog niet tot grote hoogte, maar dat hoef ook niet. Gewoon dat het peil een eind boven nul blijft en de stemming niet weer onder water zakt.

 Hopelijk gaan de winkels ergens de komende wkn weer open voor iedereen zonder rare passen of certificaten. Hornbach is zowel voor Mariana als voor mij een vaste waarde in de aanloop naar het groeiseizoen. Mocht die weg afgesneden blijven, dan wordt het herpositioneren en zoeken naar alternatieven. Mij schiet zo gauw niks te binnen. Ik ben daar net terecht gekomen, omdat ik voor een aantal cruciale zaken elders niet kon vinden wat ik wilde hebben. Wordt dat weer internet?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten