donderdag 13 januari 2022

Divers

 Geen dubbele cijfers. Geen ijspegels. Een lullige -9º vanochtend. Maar eindelijk fatsoenlijk kunnen lopen ipv aan de modder te blijven plakken. Met de honden al dagen op de grens van nacht en dag aan de wandel tussen kwart over zeven en kwart voor acht. Het zou naar mijn idee al lichter moeten zijn rondom die tijd. Heb dat echter nooit bijgehouden. Sterker nog, ben sinds mijn baanloos bestaan altijd blijven liggen tot het gewoon licht was. De honden denken daar echter anders over en eerlijk gezegd bevalt de vroegere start me wel. Tenminste 's ochtends. Aan het eind van de middag is het een ander verhaal.

 In een verbazend goede bui. Betrapte me op neuriënd bezig zijn. Geen idee waarom. Geen speciale activiteiten vandaag of net het ontbreken daar. Nemen het maar zoals het is, doen we tenslotte ook als het een bui van stukken mindere aard is. Zou me dat laatste vandaag trouwens veel beter kunnen voorstellen. We krijgen bezoek. Nou zou dat leuk kunnen zijn, maar is het gegarandeerd niet.
 
De neef van Mariana is over uit Duitsland en wil z'n tante zien. Niet mijn type. Teveel branie. Dat staat en zit hier dan een half uur of zo en dan vertrekt de hele club weer, want hij komt niet alleen. Ik heb dat nu een paar keer meegemaakt en ik snap er de lol niet van. Niet rustig zitten, een fatsoenlijk gesprek, misschien iets te eten en dan weer gaan. Nee, bier, koffie, gebral, onrustig heen en weer lopen en foetschie. Enigszins gechargeerd maar dicht bij de werkelijkheid. Helaas zit terugtrekken er dan niet in.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten