zaterdag 11 december 2021

Voorbereiding

 De kerstombouw is begonnen. Mariana wil ramen lappen waar niks te lappen valt. Soort van Pavlov reflex. Komt mn voor rond Pasen en Kerst. Boom staat binnen. Meer een boompje. Is wat klein uitgevallen. Soms wilt iets binnen groter lijken dan het buiten scheen. Dat is nu niet het geval. De tafel is bijna leeg geruimd. Plek voor de porceleinen kerstdecoraties.

 De ramen (3) in de keuken zijn helaas wel vuil genoeg om er een lap overheen te halen. Zou geen punt zijn, als het aanrecht ervoor niet volgestouwd zou staan. Dat wordt tijdelijk ruimen. Hekel aan. Ik twijfel nog over de Kerststal. Aan de ene kant heb ik er wel zin in, aan de andere kant zie ik een hoop werk op me afkomen, mn om de plek geschikt te maken. Dat dempt het enthousiasme danig.

 Ff laten zakken, desnoods nog een nachtje over slapen. Zo'n eerst rommeldag met al die dozen die ineens overal in de weg staan, is geen stimulans voor nog meer ingrepen. Misschien wel nog kijken of het allemaal niet simpeler kan dan in eerste instantie bedacht.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten