vrijdag 10 december 2021

Sturen

 Afgelopen tijd soms een ritje in mijn truck gemaakt. Daarbij mondjesmaat het percentage bereden wegen van het totale aanbod naar iets meer dan 77% weten te brengen. Wordt er gisteren een update geleverd, altijd leuk, die ook nieuwe wegen bevat. Prompt weer dik een procent terug geworpen en bovendien weer in de garage van het hoofdkantoor in Praag teruggezet.

 Ik wist ff niet of ik nu blij of boos moest zijn. Sinds de toevoeging van Spanje en Portugal is het aanbod van te scoren asfalt zodanig versnipperd, dat ik me afvraag of ik ooit nog een keer boven de 80% weet te komen. Kruispunten, parkeerplaatsen, industrieterreinen moet ik inmiddels meermaals passeren, voordat al het grijs geel geworden is, wat betekent dat ik er geweest ben cq langs ben gekomen.
 
 Ik snap het streven wel om je routes meermaals te laten rijden, maar vind het tegelijkertijd knap irritant. Een rit wordt op die manier sprokkelen van nog niet bereden delen, waarbij het soms nodig/makkelijker is als je tegen de rijrichting ingaat.

 Allemaal volkomen oninteressant als je niet zelf door de digitale wereld van ETS2 chauffeert. Gisteren bijvoorbeeld ook met mijn verdiensten het halve miljard gepasseerd. Tijd voor een vernieuwing van de  vrachtwagenvloot??

Geen opmerkingen:

Een reactie posten