donderdag 16 december 2021

Verderop

 Half december gepasseerd en de score van november achter ons gelaten. Een onmiskenbaar teken, dat het beter gaat. In totaal eindigen we dit jaar ergens tussen 2015 en 2016. Denk niet, dat dat iets te maken heeft met slechter gaan dan de afgelopen vier jaar. Gewoon het 'meer, meer, meer' losgelaten. Ik blog tenslotte momenten uit mijn leven en leef niet mijn blog. Waar het de laatste jaren wel op begon te lijken. 
 
 Benieuwd wat 2022 gaat doen. Voornemens zal ik het niet noemen, maar op plannen zit ik wel te broeden. De meeste te voor de hand liggend om op te noemen. Zelfs de extra's zijn eerder oude koeien dan frisse ideeën. Zou wel prettig zijn als het er eindelijk eens van zou komen.

 Naast de persoonlijke beslommeringen is d'r ook het algemene gedoe en de weg die daarin gevonden gaat/moet gaan worden. Wordt het mondkapje een vanzelfsprekendheid? Krijgen we een tweedeling in de maatschappij? Raken elektronische toegangssleutels ingeburgerd? Kan er ooit nog eens gereisd worden zonder restricties? Eigenlijk zijn dat belangrijkere punten voor de nabije toekomst, dan het feit of die kas er dit jaar nu wel van komt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten