vrijdag 31 december 2021

Viraal_93

 Nog 15 uur te gaan en dan kan 2021 op de mesthoop van de geschiedenis. Mag hopen, dat over een X-aantal jaar niet terugkijkend geconstateeerd kan worden, dat 2021 het jaar was waarin privacy een overheidsbemoeienis werd. Het is in elk geval al een feit dat pharmaceuten miljarden winst hebben gemaakt met een niet naar behoren werkend vaccin. Als je na twee oorspronkelijke inentingen na nauwelijks 6 mndn al een oppepper nodig hebt en er inmiddels al over een tweede aanvulling wordt gesproken, dan heb je je werk gewoon niet goed gedaan. Terug naar het lab en maak iets dat wel doet wat het doen moet en niet alleen voor 3 tot 6 mndn.

  Ik snap niet, dat er mensen zijn die rustig 4x per jaar een vaccinprik willen halen, als men dat aanbeveelt. Het hele vaccineren is op de verkeerde voet begonnen en wordt tegen beter (kunnen) weten in met een soort angstpsychose in stand gehouden. Zou mooi zijn als daar komend jaar enige tegenwicht geboden gaat worden.
 
 De voortdurende nadruk op het aantal besmettingen slaat nergens op. Als je dat jaarlijks bij de griep zou doen, zou je eenzelfde soort effect teweeg brengen. En in feite doet men dat ook bij een hoop zaken. De hele heisa rondom in de zon zitten. De noodzaak tot bewegen. Het aantal groenten en fruit dat je 'moet' eten per dag. De vermindering van vlees. Het ageren tegen alcohol en roken. Etc, etc, etc. Het zijn allemaal massa-psychotische benaderingen, die op je gemoed inspelen vanuit de als goede bedoeling gecamoufleerde bemoeizucht. Ik vrees dat bij het klimaatgedoe alles nog een slagje erger gaat worden. Tegenhouden of zelfs terugdraaien is godvergeven nonsens. Pas je aan, dat is wat evolutie inhoudt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten