dinsdag 28 december 2021

Achterblijfsel

 Vanochtend uitgebreid rondgelopen en gefloten, waar een overbuurvrouw de verdwenen pup gezien dacht te hebben. Zinloze bezigheid, maar je doet het om geen last van knagende twijfels te krijgen. Zo'n pup met een vaste slaap- èn voerplek blijft niet ineens dagen weg en dan ook nog maar aan de overkant van de straat. Maar soit, gedaan en natuurlijk heeft het niks opgeleverd.

 Ondertussen vermaakt de achterblijver zich heel redelijk met het verslepen van schoenen, vuile vaatdoeken, oude kranten etc. Hij is nu wat meer op ons gericht. Behalve dat de speelkamaraad ontbreekt, doen de dames weinig meer dan grommen, als het diertje dichterbij komt. In feite accepteert enkel Bobby z'n aanwezigheid zolang het diertje van zijn voerbak af blijft.

 Op de uitlaatrondes huppelt ie achter me aan. Gisteren begonnen met vaker naar buiten gaan met hem alleen. Met een twee uur ritme -zo ongeveer- bespaar ik me het opsoppen van z'n gewater. De doorgang onder de poort is inmiddels ook afgesloten. Dus onbeheerd de hort op gaan zit er niet meer in. Daar had ik ff mee gewacht om de terugkeer van de ander niet te blokkeren. Leuk diertje is het. Maar al het kleine grut is leuk. Zelfs baby's zijn dat met regelmaat.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten