vrijdag 31 december 2021

Nadruppelen

 Nog eentje dan.

 Het menu is een beetje uit de losse pols samengeraapt. Ik ben mn benieuwd naar het vanille-roomijs zonder druivensuiker, 3 gr melkpoeder op de gok en halfvolle ipv volle melk. Het verschil proef je natuurlijk pas, als je beide versies naast elkaar zou proberen. Dan had ik wel alle ingrediënten in huis moeten hebben, wat niet het geval was.

 Daaraan voorafgaand is er verse tomatensoep met zure room, enige vleeswaren, gerookte zalm met witlofsalade, coquilles met een witte wijn saus die maar niet stroperig en ivoorkleurig wilde worden, geslowcooked varkensfilet met spruiten, gedroogde zuidvruchten en noten, kaas natuurlijk en het al genoemde ijs.

 Of dit voldoende is om twaalf uur en een glas Prosecco te halen, is nog maar de vrg. Zo niet dan gooien we d'r een partijtje Rummikub tegen aan. Mariana gaat dit jaar als winnaar afsluiten, dat is al duidelijk. Met mijn achterstand van 5 punten bij 1 punt per winstpartij is op één avond niet goed te maken. Het zij zo. 2021 was toch al een k*te jaar.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten