dinsdag 28 december 2021

Historisch

 Bij vlagen een ouderwets goed gevoel. De neiging de nacht in te gaan. Doorgaan tot in de kleine uurtjes. Wat ontbreekt is een bezigheid. Het gevoel 'hoort' bij een activiteit, waarbij je de tijd uit het oog verliest. Slopen in het huis aan de OudeGracht. Een Wp-macro in elkaar draaien bij Sociale Wetenschappen. De website vernieuwen in Frankrijk. Een paar willekeurige voorbeelden.

 Kilometers vreten in ETS2 of het blog bijwerken kunnen niet aan de bovengenoemde voorbeelden tippen. Bij het een vallen me de ogen dicht, bij het ander is de inspiratie alles bepalend. Niks waarbij het ermee bezig zijn een zichzelf in stand houdend effect heeft. Bij lange na niet. Als ik nu bezig was met het leegtrekken van de Evernote-wolk, die in de richting van 2000 berichten opstoomt, dan kon ik me er nog iets bij voorstellen.

 Toch zijn die vlagen er.. Wie weet zijn het voorbodes van betere tijden? Zoals de ooievaars het einde van de winter betekenen en zwaluwen het begin van het echte mooie weer. Hernieuwde energie? Je zou het bijna niet durven denken. Wel hopen, maar dat doe ik ook zonder die vlagen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten