donderdag 9 december 2021

Viraal_92

 Vanaf morgen worden een aantal corona-restricties hier te lande versoepeld. De cijfers bewegen de gewenste kant op. In elk geval die van de besmettingen of het ook voor de vaccinaties geldt, zie ik nergens. De avondklok wordt opgeheven. Ik wist niet dat die er was. Verder is nu op meerdere plekken, zoals winkelcentra groter dan 200m2, restaurants, etc ook een negatieve PCR-test voldoende. Moet je je wel alles een dag van te voren bedenken. Toch? Verder geen mondkapjes meer in de openbare ruimte waar het niet druk is. Daar hield ik me toch al niet aan.

 Het mooiste is, dat alle beperkingen op de feestdagen zelf vervallen. De revelions van Kerst en O&N kunnen gewoon doorgang vinden. Mij is niet duidelijk of dan ook de beperking tot 50% bezetting van restaurants komt te vervallen. Als je nou een feest/feesten ter besmetting wilt organiseren .....

 Allemaal volstrekt irrelevant voor ons. Natuurlijk is eens uitgebreid winkelen voor de feestdagen niet verkeerd, maar om daar nou een test voor te ondergaan. Nou, nee, voorlopig dank je.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten