zondag 27 oktober 2013

T&T

 Wit buiten? Neuh, wel wintertijd Ongegeneerd tot negen uur in bed blijven liggen en dan om acht uur opstaan. Ja, ja, doe het mij maar 'ns na. Dat kost op z'n minst een jaartje wachten. De komende dagen eerst het gezeur van al die lui, die door het verdraaien van de wijzers helemaal van slag zijn. Meestal van het vrouwelijk geslacht en ver voortgeschreden leeftijd, in elk geval mentaal.

 Wat met de tijd een fluitje van een cent is, moet qua temperatuur afgewacht worden. Zal schrikken zijn als die zich, zoals voorspeld, in de loop van de week gaat neerleggen bij de tijd van het jaar. Bijna 25º C eind oktober kan niet goed zijn. Heb echter nog geen rampenvoorspelling voorbij zien komen. De linken zullen vast pas weer achteraf gelegd worden. Stukken makkelijker en geheel vrij van risico tenslotte.

 Dat is dan ergens voor in de komende maanden. Eens zien wat vrouw Holle de komende dagen voor ons in petto heeft. Heb ik wat te kiezen? Zo ja, dan graag fris, droog en zonnig. Het zou prettig zijn, als ik deze plek behalve opgeruimd en schoon ook geschoren en platgespoten kan achterlaten deze week

Geen opmerkingen:

Een reactie posten