maandag 14 oktober 2013

Mobilogica

 Het is soms goed om dingen niet te willen begrijpen .... is me al vaker dan eens vertelt, zeker in de afgelopen 5 jaar. Toch wil ik het op z'n minst kunnen begrijpen. Of ik er dan iets mee doe, is een ander verhaal.

 Na een paar weken gespard te hebben met mijn mini en gezien te hebben, dat ik er, zoals te verwachten viel, vnl. voor het mobiele internet gebruik van maak, eindelijk een nieuwe SIM-kaart aangevraagd, die èn in de telefoon èn in de mini kan. Vijf euro per maand extra was het me wel waard, anders gebruik ik die 3 Gigabyte, die ik op het net mag surfen, never nooit op. Ok, en 10 euro eenmalige aansluitkosten en voor de nieuwe kaart in tweevoudige uitvoering.

 Leg me in dat kader nu eens uit waarom die extra (betaalde) service, binnen 48 uur wordt geactiveerd, als je 7 dagen moet wachten, voordat je de nieuwe SIM-kaart krijgt en de boel dus naar behoren kunt gebruiken? Behalve dat ze hun centen eerder kunnen declareren, dan ik de service kan gebruiken, gaat mijn begrip niet. Kun je dit anders dan onbeschoft noemen?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten