vrijdag 25 oktober 2013

Plussen

 Het evenwicht wankelt. De verschillen tussen 'plus' en 'min' zijn nog steeds zo minimaal, dat in praktijk het weer meer invloed op mijn leven heeft, dan me lief is. Komt daar nog mijn lievelingskat bij, dan wordt het tijd om de balans aan de andere kant te versterken.

 Eerst maar de tijd nemen voor een tweede kop koffie. Een gewoonte, die de afgelopen weken zijn vanzelfsprekendheid heeft verloren. Daarna is het de beurt aan de honden. Het weer lijkt hieraan mee te werken. Vervolgens eens uitgebreid onder de douche, optutten en weg. Zien of we buitenshuis opklaren. D'r zijn boodschappen te doen en struinen door een goed gevulde supermarkt is bijna beter dan ..... Is er toch nog hoop voor de ouwe dag.

 De afspraak zou voor onaangename verrassingen kunnen zorgen, maar heeft dat in de laatste 12 jaar niet gedaan, dus ga ik daar ook nu maar vanuit. Verplicht nummertje, ongetwijfeld weer nodeloos wachten en na een paar mininuten gestrekt tientjes lichter weer naar buiten. Het zij zo. Belangrijker is die uitsmijter van de dag voor we de avond inschuiven. Voor het moment geen blijmoedige alternatieven, maar de dag is net begonnen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten